Teemu Pukki on sivussa vielä Norwichin seuraavista otteluista

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on todennäköisesti sivussa vielö Norwichin kahdesta seuraavasta ottelusta, sanoo joukkueen päävalmentaja Daniel Farke.

Pukki, 30, on ollut myös tällä kaudella Norwichin paras maalintekijä, mutta hän joutui jättämään viimeisimmän pelin väliin harjoituksissa tulleen kylkivamman takia.

Farken mukaan Pukki on satavarmasti sivussa, kun Norwich kohtaa keskiviikkona Bristol Cityn Mestaruussarjassa, mutta saksalaisvalmentajan mukaan hänen tähtihyökkääjänsä saattaa huilata myös lauantain FA Cupin ottelun Barnsleya vastaan.

– Hänen kylkivenähdyksensä ei ole juurikaan parantunut, ja olen aika varma, että FA Cupin ottelu jää häneltä väliin, joten toivottavasti hän on kunnossa Middlesbrough’ta vastaan (30.1.), sanoi Farke lehdistötilaisuudessaan.

Pukki on pelannut tällä kaudella 22 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 11 maalia ja syöttänyt yhden. Norwich putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta, mutta Kanarialinnut on Mestaruussarjan piikkipaikalla, kun noin puolet kaudesta on pelattu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.