Toni Kroos avautui entisen valmentajansa potkusta – pettyi Real Madridin päätökseen: ”Hän on huippuvalmentaja”

© Kuva: Getty Images

Monet muistavat, miten Espanjan jalkapalloliitto antoi maajoukkueensa silloiselle päävalmentajalle Julen Lopeteguille potkut juuri ennen kesän 2018 MM-lopputurnauksen alkamista.

Lopetegui oli neuvotellut jalkapalloliiton selän takana Real Madridin kanssa valmentajasopimuksesta. Jalkapalloliitto ei pitänyt Lopeteguin tempusta ja antoi hänelle potkut vain kaksi päivää ennen Espanjan ensimmäistä ottelua.

Lopetegui allekirjoitti lopulta sopimuksen Real Madridin kanssa, mutta sai potkut seuran peräsimestä jo lokakuussa 2018. Lopetegui ehti valmentaa Real Madridia neljän kuukauden ajan.

Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos pettyi seuran päätökseen antaa Lopeteguille potkut. Kroos kertoi tuntemuksiaan tapauksesta Einfach mal Luppenille.

– Lopeteguin potkut sattuivat minuun kaikista potkuista eniten, koska hän on huippuvalmentaja- ja persoona. Hänelle sattui huono ajankohta Real Madridin valmentajana. Iloitsin paljon, kun hän voitti Eurooppa-liigan Sevillassa. Hän ansaitsi sen.

– Lopetegui teki Real Madridissa hyvää työtä, mutta hänellä ei ollut onnea. Jos tulokset eivät ole odotettuja, on seura huonossa tilanteessa. Lopetegui saapui Real Madridiin juuri sen jälkeen, kun seura oli voittanut Mestarien liigan kolmesti peräkkäin ja Cristiano Ronaldo oli lähtenyt pois. Oli alunperin selvää, että kyseessä olisi haastava kausi.

– Totta puhuen Lopeteguin potkut teki minut hyvin surulliseksi. Valmentajan potkut ei ole koskaan sattunut minua yhtä paljon. Siitä jäi huono maku suuhun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.