© Kuva: Getty Images

Tottenham – Liverpool: Oikeneeko Poolin syöksykierre?

Valioliiga
Tottenham – Liverpool
Torstai 28.01. klo 22:00

Valioliigan torstai tarjoaa vain yhden, mutta sitäkin mielenkiintoisemman ottelun: Tottenham kohtaa Liverpoolin. Joukkueet ovat pistekaupalla Manchesterin kärkikaksikkoa perässä, joten tässä ottelussa pisteet ovat todella arvokkaita. Spurs on jo ohittanut oman aallonpohjansa, kun taas Pool hakee vielä syöksykierteeseensä oikaisua.

Spurs meni maanantaina FA Cupissa jatkoon piskuista Wycombea vastaan. Jose Mourinhon suojatit hallitsivat kenttätapahtumia täysin, mutta voittomaalin teki Harry Winks vasta 86. minuutilla. Mourinho harjoitti ottelussa kierrätystä ja arvatenkin säästeli avainmiehiä tähän kamppailuun. Giovani Lo Celso on ainoa Spursin varma poissaolija torstaina, mutta Matt Doherty, Dele Alli ja Ben Davies ovat statukseltaan epävarmoja.

Liverpool putosi cupissa Manchester Unitedille lukemin 3-2. Positiivista Jürgen Kloppin miehistölle oli, että joukkue sai sentään maalihanat ottelussa auki. Harva kuvitteli, että tällä miehistöllä tarvitsisi maalinteko-ongelmista kärsiä. Tilanne ei ole kovinkaan auvoinen, sillä mestaruus on auttamatta lipeämässä Merseysiden ylpeyden käsistä. Loukkaantumistilanne alkaa pikku hiljaa helpottaa, mutta silti Kloppin harmina on kourallinen poissaolijoita – Jordan Hendersonin tilanne selviää torstain aikana.

Lyö vetoa ottelusta:

Spurs kohtaa Poolin otollisella hetkellä, kun vieraat ovat haavoittuvaisia. Poolin saldo vieraissa koko kauden mittakaavassa ei ole kovinkaan häävi, eikä sitä tänäänkään voi mitenkään selkeänä suosikkina pitää. Vedoissa otetaan isäntiä tasoituksella – jo tasapeli riittää lunastukseen: Aasialainen tasoitus, Tottenham +0.5 kertoimella 1,78.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.