Tottenhamin Serge Aurier oli kiukkuinen mies torstaina, kun Liverpool ja Tottenham kohtasivat Valioliigan huippuottelussa.

Spursin avauksessa ollut norsunluurannikkolainen joutui tauolla vaihtoon. José Mourinho vaihtoi Aurierin tilalle Harry Winksin.

Tauolla tapahtui asioita, jotka johtivat siihen, että Aurier poistui kokonaan stadionilta, ja vieläpä kesken pelin, Daily Mail uutisoi.

Liverpoolin johto-osuma aivan avausjakson lopulla johti siihen, että Tottenhamin pukukopissa osoiteltiin syyttävällä sormella muun muassa Aurieria.

Päävalmentaja Mourinho ei ollut tyytyväinen joukkueen tunnelmaan kopissa, kun Spurs oli tappiolla. Portugalilaisluotsi antoi kurinpalautuksen. Pelin jälkeen Mourinho kertoi olleensa pettynyt siihen, että Liverpoolin ensimmäinen maali syntyi kuin kopiona pelin alussa olleeseen maalipaikkaan nähden. Tottenham toisti virheensä puolustuksessa.

Mourinho vaihtoi Aurierin pois kentältä, ja laitapakki suuttui tauolla kopissa pahanpäiväisesti saamastaan kohtelusta. Aurier lähti kotiin.

Daily Mail uutisoi nyt, että Aurierin puuska on johtanut tilanteeseen, jossa 28-vuotiaan pakin tulevaisuus seurassa näyttää epävarmalta.

Aurierilla ja Tottenhamilla on sopimus kesään 2022 saakka, mutta Mailin mukaan tuore riita voi johtaa siihen, että Aurier lähtee pian lontoolaisseurasta.

Tottenham hävisi ottelun 3−1. Mourinhon miehistö on Valioliigassa sijalla kuusi.