Tuoreita väitteitä siirtorintamalta: PSG ja Mauricio Pochettino eivät halua Christian Erikseniä – katseet ovat Tottenhamissa

© Kuva: Getty Images

ESPN kirjoittaa, että Paris Saint-Germain on ilmoittanut Internazionalelle, ettei pariisilaisseura ole kiinnostunut hankkimaan Christian Erikseniä.

Tanskalaispelaajaa on viety huhuissa vahvasti Pariisiin sen jälkeen, kun PSG palkkasi uudeksi päävalmentajakseen Mauricio Pochettinon, joka valmensi Erikseniä Tottenhamissa.

Internazionalen johtoportaaseen kuuluva Giuseppe Marotta on kertonut julkisesti, että milanolaisseura aikoo myydä epäonnistuneeksi hankinnaksi osoittautuneen Eriksenin tammikuussa.

Eriksen saapui Interiin vasta vuosi sitten, muttei ole ollut Antonio Conten miehistössä vakituinen pelaaja avauskokoonpanossa.

Eriksenin hankinnan sijaan PSG toivoo saavansa Dele Allin Tottenhamista, englantilainen The Telegraph uutisoi.

Telegraphin mukaan lontoolaisseura on torjunut PSG:n tähän saakka tekemät kolme tarjousta, mutta PSG:ssä ollaan luottavaisia, että neljäs korotettu tarjous saa Tottenhamin heltymään.

PSG pelasi keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa Pochettinon alaisuudessa, kun joukkue jäi 1−1-maalein pistejakoon Saint-Étiennen vieraana Ranskan liigassa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!