Laitahyökkääjä Albion Ademi siirtyy IFK Mariehamnista Ruotsin pääsarjaseura Djurgårdeniin, jonka kanssa hän on tehnyt neljän vuoden sopimuksen.

Ademi, 21, on pelannut Suomen kahdella korkeimmalla sarjatasolla lähes sata ottelua esiintyen aiemmin TPS:ssä, EIF:ssä, PS Kemissä ja FC Interissä, mutta hänen tähtensä syttyi toden teolla, kun hän siirtyi viime kaudeksi Maarianhaminaan. Ademi pelasi IFK Mariehamnnin paidassa 26 ottelua tehden niissä yhteensä 14 maalia ja syöttäen kolme.

IFK Mariehamnilla ja Ademilla oli vielä sopimus kaudesta 2021, joten ahvenanmaalaisseura saa hänestä siirtokorvauksen.

Ademi kertoo uuden seuransa sivuilla, että hänellä oli monia vaihtoehtoja, joista hän valitsi mielestään parhaan.

– Tuntuu todella hyvältä. Tiedän, että Djurgården on yksi Ruotsin suurimmista seuroista ja olen todella iloinen, että kaikki saatiin valmiiksi.

Ademi edusti aiemmin Suomea nuorten maajoukkueissa, mutta vuonna 2018 hän vaihtoi Albanian paitaan.

Djurgården lähti viime kauteen hallitsevana mestarina, mutta tuli lopulta Allsvenskanissa neljänneksi. Aiemmin tänä talvena Djurgårdenin riveihin siirtyi myös Huuhkajien ja HJK:n keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller.

Djurgården Fotboll

@DIF_Fotboll
Albion Ademi har gjort ett rejält avtryck i finska högstaligan.

– Jag känner till Djurgården väl som en av de största klubbarna i Sverige. Jag hade en hel del andra förslag men Djurgården hade en tydlig plan och det finns väldigt mycket annat i föreningen som tilltalar mig.