Veikkausliigaan kaudelle 2021 noussut KTP on solminut vuoteen 2022 ulottuvan jatkosopimuksen maalivahti Anton Lepolan kanssa.

Lepola, 24, paljasti hylänneensä muiden seurojen kiinnostuksen jatkaakseen nousujohteista uraansa KTP:n väreissä.

– Loistava fiilis jatkaa täällä! Halusin jäädä Kotkaan, ja seura halusi että jään, niin sopimukseen oli helppo päästä. Muitakin kiinnostuneita oli, mutta Kotkaan jääminen oli ensimmäisenä mielessä, Lepola iloitsi KTP:n verkkosivuilla.

Lepola valittiin kauden 2020 päätteeksi Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi. Hän pelasi runkosarjassa 21 ottelua ja torjui 10 nollapeliä. Yhdennentoista nollapelinsä Lepola piti kasvattajaseuraansa TPS:aa vastaan Veikkausliigan nousukarsinnoissa.

Lepola on jo aiemmin urallaan Veikkausliigassa. Hän siirtyi Salon Palloilijoista IFK Mariehamnin riveihin kaudelle 2018 ja sai vyöllensä seitsemän peliä pääsarjatasolla.

– Tätä sopimusta olette odottaneet ja nyt se on allekirjoitettu! Ja vieläpä kaksivuotisena, KTP tiedotti virallisella Twitter-tilillään.

KTP

@KTPKotka
ANTON LEPOLA 2022!

Tätä sopimusta olette odottaneet ja nyt se on allekirjoitettu! Ja vieläpä kaksivuotisena. Viime kaudella 11 kertaa maalin puhtaana pitänyt ja Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi palkittu Anton Lepola jatkaa KTP:n tolppien välissä! 🙌

fcktp.fi/ykkosen-vuoden…