Valioliiga
West Bromwich – Arsenal
Lauantai 02.01. klo 22:00

West Bromwichin tilanne Valioliigassa on tukala. Valmentajanvaihdoskaan ei ole saanut aikaan toivottua tulosta ja putoamisviiva on tällä hetkellä viiden pisteen päässä. Arsenal on saanut aikaiseksi kaksi voittoa pitkän kuivan kauden jälkeen ja tilanne on Pohjois-Lontoossa jälleen valoisampi. Tosin sarjasijoitus on yhä kammottava.

WBA:n riemu Poolilta riistetystä pisteestä ei kestänyt pitkään, sillä viikolla Leeds haki Hawthornsilta pisteet tylyin 0-5 lukemin. Seuraavaksi on kiinnostavaa, saako Sam Allardyce pelimerkkejä siirtomarkkinoilla riehumiseen. Syytä olisi, sillä pakka on valioliigaan turhan kevyt. Tässä ottelussa Conor Townsend on loukkaantunut ja Jake Livermore päättää pelikieltonsa. Kieran Gibbs saattaa missata ottelun vanhaa seuraansa vastaan.

Arsenalin ottelu Brightonia vastaan ei ollut yhtä pirteä kuin Chelsea-matsi, mutta Alexandre Lacazette onnistui maalinteossa. Kahden voiton jälkeen joukkueessa on varmasti helpompi hengittää, mutta tasoa on nostettava yhä – joukkue on tehnyt tähän asti Valioliigassa keskimäärin vain maalin per peli ja tämä on auttamatta liian vähän. Thomas Partey ja Gabriel Magalhães ovat varmasti vierailta poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenal ei ole sinällään kaikkein maistuvin vetojoukkue tällä hetkellä, mutta WBA:ta vastaan tekee mieli lyödä vetoa – sen verran surkea ilmestys joukkue viikolla oli. Otetaan muodoksi tasoitusveto, jolla maalin voitto tietää panoksen palautumista. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Arsenal -1 kertoimella 2,11.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO