AC Milan ja Internazionale iskivät yhteen tiistai-iltana Coppa Italian yksiosaisessa puolivälieräottelussa. Inter voitti ottelun 2-1 ja eteni Coppan välieriin.

Serie A:n kärkikaksikko lähti Coppan otteluun lähes ykkösmiehistöillään. Inter kierrätti hieman kokoonpanoaan, mutta myös Antonio Conte laittoi kentälle hyvin kilpailukykyisen avauskokoonpanon.

AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa jo 20. minuutilla, kun viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt Simon Kjær loukkaantui ja joutui jättämään kentän taakseen. Kjærin korvasi seuraan juuri Chelseasta lainalle saapunut Fikayo Tomori.

Ottelun avausmaali nähtiin puolen tunnin kohdalla. Loistavaa kautta pelaava Zlatan Ibrahimovic iski AC Milanin johtoon boksin rajan lähettyviltä lähteneellä laukauksellaan. 39-vuotias Ibrahimovic on tehnyt tällä kaudella jo 14 täysosumaa.

Juuri ennen taukoa Ibrahimovic ja Inter-kärki Romelu Lukaku ottivat verbaalisesti yhteen. Lukaku näytti suuttuneen entiselle joukkuetoverilleen pahemman kerran. Katso video alemmasta twiitistä. Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

ESPN FC

@ESPNFC
Zlatan and Lukaku are going at it 😳

Kummatkin saivat tilanteesta keltaisen kortin. Ibrahimovicin ottelu loppui toisen jakson alussa toiseen keltaiseen korttiin. Ibrahimovic rikkoi keskikentällä turhaan Alexander Kolarovia ja sai rikkestään varoituksen. AC Milan pelasi siten lisäaika mukaan luettuna noin 40 minuuttia vajaamiehisenä.

Lukaku tasoitti ottelun rangaistuspotkusta noin kymmenen minuuttia Ibrahimovicin ulosajon jälkeen.

Inter haki vimmatusti voittomaalia miesylivoimalla, mutta Piolin AC Milan puolusti tiiviisti, eikä Inter päässyt oikeastaan järin laadukkaille maalipaikoille.

Ottelun ratkaisu nähtiin lisäajan seitsemännellä minuutilla. Juuri ennen lisäaikaa kentälle vaihdettu Christian Eriksen laukoi Interin voittoon komealla vapaapotkuosumallaan.