AC Milan jatkoi hienoa kauttaan maanantaina voittamalla vieraskentällä Cagliarin 2-0.

Zlatan Ibrahimovic vastasi AC Milanin maaleista. 39-vuotias Ibrahimovic on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa kahdeksassa ottelussa jopa 12 maalia.

Ibrahimovic palasi pelikentille hiljattain oltuaan muutaman kuukauden sivussa lihasvamman vuoksi.

AC Milan karkasi jälleen kolmen pisteen päähän paikallisvastustajastaan Internazionalesta ja johtaa Serie A:ta.

Kamppailun avausmaali nähtiin jo heti alussa, kun Ibrahimovic vei AC Milanin johtoon rangaistuspotkusta.

Toisen jakson alussa Ibrahimovic viimeisteli illan toisen täysosumansa. Davide Calabria syötti Ibrahimovicin nokikkain Cagliari-vahti Alessio Cragnon kanssa, eikä ruotsalainen epäonnistunut maalipaikassaan.

AC Milanin Alexis Saelemaekers sai toisella jaksolla punaisen kortin. 21-vuotias nuorukainen ehti olla kentällä vain kahdeksan minuutin ajan, kunnes sai toisen varoituksen ja lensi ulos ottelusta.

AC Milanin kausi jatkuu lauantaina, kun vastaan asettuu Sassuolo.