Paris Saint-Germainin tähtipelaaja Marco Verratti halusi siirtyä Barcelonaan vuonna 2017, kertoo keskikenttäpelaajan entinen agentti Donato Di Campli.

Verratti on viettänyt uransa viimeiset yhdeksän vuotta Pariisissa, siirryttään Ranskan suurseuraan jo teini-ikäisenä.

Italian maajoukkuemies on auttanut PSG:tä dominoimaan Ranskan jalkapallokenttiä, voittaen peräti seitsemän Ligue 1 -mestaruutta ja 11 kansallista cupia seuran riveissä.

28-vuotiaan huippupelaajan entinen agentti on kuitenkin paljastanut, että Verratti oli halukas siirtymään noin neljä vuotta sitten Barcelonaan pelatakseen esimerkiksi Lionel Messin rinnalla.

– Kun Barcelona otti minuun yhteyttä, kysyin Marcolta, mitä teemme, Di Campli kertoi L’Équipelle tiistain odotetun huippukamppailun alla.

– Hän käski minua juttelemaan heille ja meitä juttelemaan PSG:lle, sillä jatkosopimus häämötti. PSG ei ollut siihen aikaan yhtä mahtava, joten sanoin Marcolle: ”Menemmekö vai jäämmekö?”

[readmore from=PSG]

– Hän sanoi minulle. ”OK, otetaan uusi haaste vastaan.” Hän todella halusi siirtyä Barcelonaan.

– He tarjosivat paljon rahaa, mutta kyse ei ollut edes siitä. Pelaaminen Messin kanssa, mestariksi tuleminen ja muut asiat viehättivät häntä, kuten ketä tahansa muuta mahtavaa pelaajaa.

– Sanoin Marcolle, että jos hän haluaisi tulla mestariksi, olisi hänen vaihdettava sävelmää. PSG on yksi maailman suurimmista seuroista, mutta pelaa heikossa sarjassa.

Toistaiseksi Verratti on kuitenkin pysynyt PSG:ssä, joka kohtaa tiistai-iltana Barcelonan Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Camp Noulla.