Mestarien liiga
Atalanta – Real Madrid
Keskiviikko 24.02. klo 22:00

Keskiviikkona jatketaan Mestarien liigan neljännesvälieriä: Atalantan vieraaksi Bergamon Gewiss Stadiumille saapuu Real Madrid. Ottelussa on kaikki ainekset viihdyttävään jalkapallonäytökseen. Kokoonpanotiedot ovat melko isossa osassa, kun ottelun lopputulemaa spekuloidaan: vierailla on lasaretissa todella paha tungos.

Atalantan jatkoonpääsy oli hiuskarvan varassa, mutta keskinäisessä ratkaisuottelussa bergamolaiset tiputtivat Ajaxin Eurooppa-liigan jatkopeleihin. Kenraaliharjoitus tähän peliin sujui mallikkaasti, sillä Napoli kaatui viikonloppuna komean esityksen jälkeen 4-2. Tavattoman tulivoimaisen Atalantan peli tuntuu loksahtaneen kreivin aikaan uomiinsa, eikä poissaolijoiden listakaan hirvitä: sivussa on ainoastaan Hans Hateboer.

Myös Real Madridin viikonloppu oli voitollinen, sille Los Blancos haki pisteet sangen tasaisessa ottelussa Valladolidilta lukemin 0-1. Zinedine Zidanella on keskiviikon ottelua ennen pähkittävää loukkaantumisten kanssa, sillä sairastuvalla on peräti yhdeksän pelaajaa. Pahaksi onneksi näiden joukkoon liittyi viime viikolla joukkueen johtava maalintekijä Karim Benzema. Vieraat joutuvat siis antamaan kokoonpanon kanssa hirmuisesti eteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Hyvävireinen Atalanta on ottelussa suosikki ja saa myös pelisuosituksen. Real Madrid on tuloksellisesti hyvässä lennossa, mutta madridilaisille jaettu käsi on kertakaikkisesti liian kehno. Vetosuositukseen kelpaa suora kotivoitto: Atalanta voittaa ottelun kertoimella 2,33.

LYÖ VETO ILLA