Cristiano Ronaldon hurja maalitehtailu jatkui lauantaina – entinen fysiikkavalmentaja arvelee uran jatkuvan vielä pitkään

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo täytti perjantaina 36 vuotta. Monet pelaajat ovat tuossa iässä jo lopettaneet uransa, tai vähintäänkin näyttävät hyytymisen merkkejä. Portugalilaistähden kohdalla näin ei kuitenkaan ole.

Juventus nappasi lauantaina tärkeän voiton Serie A:ssa, kun se kaatoi kotikentällään AS Roman lukemin 2-0. Ronaldo iski ottelussa yhden osuman.

Kaikki kilpailut mukaan lukien Ronaldo on tehnyt tällä kaudella hurjat 23 osumaa vain 24 ottelussa. Ronaldon entinen fysiikkavalmentaja Giovanni Mauri (Real Madridin ajoilta) uskoo portugalilaisen uran jatkuvan ainakin vielä neljä vuotta.

– Olen työskennellyt monien jalkapalloilijoiden kanssa, jotka ovat pelanneet vielä 40-vuotiaana. Esimerkiksi Paolo Maldinin ja Costacurtan. Kun olin Paris Saint-Germainissa, niin olin varma, että Zlatan Ibrahimovic tulee pelaamaan ainakin 40-vuotiaaksi asti. He ovat kaikki urheilijoita, joilla on loistava notkeus ja voimatasot. Cristiano Ronaldo kuuluu tähän samaan kategoriaan ja hän voi pelata 40-vuotiaaksi asti, Mauri totesi Tuttosportille.

Lähde: Goal


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.