Championship
Derby – Nottingham
Perjantai 26.02. klo 21:45

Championshipin perjantai ottelu Derbyn ja Nottinghamin välillä avaa jalkapalloviikonlopun saarivaltakunnassa. Joukkueiden välinen East Midlands derby on yksi saarivaltakunnan klassisimpia ottelupareja, sillä joukkueiden kesken on jo pitkäaikaista kahnausta: ensimmäinen derby pelattiin jo vuonna 1892. Molemmat joukkueet ovat nousseet siivilleen uuden valmennuksen alla.

Derbyn alkukausi oli todellista painajaista, mutta Wayne Rooney on saanut joukkueen oikeille uomilleen ja välitöntä putoamisvaaraa ei enää ole. Viime viikkojen ajan Rams on kerännyt pisteitä aivan parhaiden joukkueiden malliin ja Derby onkin tällä hetkellä hankala vastus kelle tahansa. Viikolla kaatui äärimmäisen tärkeässä alakastin ottelussa Huddersfield täysin ansaitusti lukemin 2-0. Lyhyt lepoaika voi tietää pieniä muutoksia avaukseen perjantaina.

Myös Nottingham on parantanut otteitaan Chris Hughtonin alaisuudessa, mutta nousukahinoihin ei näistä asetelmista ole sentään asiaa. Viikolla Forest haki ansaitut vieraspisteet Rotherhamilta. Huomattavaa on, että viimeaikaiset voitot ovat tulleet juuri vaikeuksissa olevilta vastustajilta. Hughton ei pääse otteluun lähellekään optimikokoonpanollaan, sillä sairastuvalla on kaikkiaan kuusi pelaajaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on kahden nousukuntoisen joukkueen hyvä ottelu – joskin tappiota tullaan välttelemään, eikä odotettavissa ole kovinkaan huoletonta pallottelua. Derby on vakuuttanut hienolla vireellään ja se lähtee tähän matsiin suosikkina. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa: Derby kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO