Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin seura Brentford on tehnyt merkittävän puolustuspään hankinnan lähinaapuri West Hamin riveistä.

Hyvin lähelle valioliiganousua viime kauden päätteeksi yltäneen Beesin takalinjoille saapuu uusiseelantilainen toppari Winston Reid. Sopimus on kevätkauden mittainen laina.

Tontille oli vahvistuksen tarve, sillä sekä ruotsalainen Pontus Jansson, että lainaltaan palannut Luka Racic ovat loukkaantuneina. Itsestään selvää on, että 32-vuotiaan Reidin kokemuksesta on joukkueelle apua.

– Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että hän oli halukas auttamaan meitä loppukauden ajan. Hänen laatunsa, persoonallisuutensa ja kokemuksensa tulevat olemaan meille iso asia tulevina kuukausina, tanskalaismanageri Thomas Frank sanoi seuran sivustolla.

Vuodenvaihteessa lainaltaan Kansasissa palanneen Reidin sopimus West Hamissa on voimassa vuoteen 2023. Seurojen välillä on nähty pelaajaliikennettä lähiaikoina muutenkin; laituri Saïd Benrahman lainapesti Ironsissa muutettiin pysyväksi siirroksi vasta 29. tammikuuta.