FC Lahti julkaisi kaksi sopimusuutista torstaina.

Seura ilmoitti allekirjoittaneensa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Matti Klingan kanssa.

26-vuotias Klinga on FC Lahden kasvatti. HJK:ssa ja SJK:ssa käväissyt keskikenttäpelaaja palasi Lahteen kaksi vuotta sitten. Viime kaudella Klinga pelasi 16 sarjaottelussa.

– Minulla on hyvät fiilikset sopimuksesta. Pääsen jatkamaan siitä, mihin viime kaudella jäimme. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa ja joukkue näyttää jo nyt hyvältä. Runko on tuttu ja sen päälle on hyvä rakentaa, Klinga totesi FC Lahden tiedotteessa.

Lisäksi FC Lahti tiedotti solmineensa yksivuotisen sopimuksen Eliécer Espinosan kanssa. Sopimuksessa on optio myös toisesta kaudesta.

Hyökkääjä vietti viimeiset kaksi vuotta TPS:ssä. Ensimmäisellä kaudellaan kolumbialaiskärki iski komeat 18 maalia Ykkösessä, mutta viime kausi meni pieleen vakavan loukkaantumisen vuoksi. Espinosa pelasi viime kaudella vain yhden ottelun Veikkausliigassa, mutta hyökkääjä on kuntoutunut loukkaantumisestaan.

24-vuotias Espinosa on innoissaan uudesta pestistään.

– Olen todella iloinen ja minulla on hyvät fiilikset. Minusta on kiva tulla tähän seuraan. Tavoitteenani on ensinnäkin ottaa oma paikkani tästä joukkueesta ja auttaa joukkuetta menestymään kentällä. Tuon joukkueeseen iloa ja paljon maaleja.

Lähde: FC Lahden tiedotteet