Liverpool on kiinnostunut Leedsin laitahyökkääjästä Raphinhasta, kertoo France Football.

Raphinha, 24, on edustanut Leedsiä viime syksystä lähtien siirryttyään seuraan ranskalaisesta Rennesistä vajaalla 20 miljoonalla eurolla. Brassilaituri on pelannut debyyttikaudellaan Englannissa 18 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen yhtä monta. 4 4

Nopea ja taitava Raphinha saattaa olla France Footballin mukaan Liverpoolin tähtäimessä jo ensi kesän siirtoikkunassa.

Raphinhan ja Leedsin sopimus päättyy vasta kesällä 2024, joten Leeds halunnee hänestä ison siirtokorvauksen, jos se ylipäätään on valmis luopumaan hänestä jo yhden kauden jälkeen.

Liverpoolin pelätys hyökkäyskolmikon ovat jo pitkään muodostaneet Mohamed Salah, Sadio Mané ja Roberto Firmino, jotka ovat tehneet tällä kaudella yhteensä 37 maalia. Viime syksynä avauksen paikkaa saapui tavoittelemaan Wolverhamptonista hankittu Diogo Jota, joka aloitti uransa Liverpoolissa todella lupaavasti, mutta loukkasi joulukuussa polvensa, eikä ole sittemmin pelannut ollenkaan.