Suomen Cup
IFK Mariehamn – Honka
Sunnuntai 21.02. klo 16:00

Sunnuntaina pelataan vielä yksi Suomen cupin lohkovaiheen ratkaisuottelu. FC Honka matkustaa Ahvenanmaalle, jossa isäntänä on kautensa sangen vaisusti aloittanut IFK Mariehamn. Hongalle riittää jatkopaikkaan tasapeli. Matka saarelle on aina oma urakkansa, mutta Honka on ottelussa aiempien otteiden perusteella suosikki.

IFK Mariehamn menetti viime kaudella urakalla maaleja mättäneen Albion Ademin Djurgårdeniin. Myös muuta liikehdintää tapahtui suuntaan ja toiseen. Peli ei ole vielä asettunut uomiinsa – Cupin avaustappio Hakaa vastaan oli oikein heikko esitys. Interiä vastaan pelissä oli jo juonta ja Lahdesta saarelle saapunut Vahid Hambo olisi voinut paremmalla onnella päästä maalisarakkeelle, mutta Inter nosti jalkaa kaasupedaalilta ja piti ottelun hallussaan viileästi.

Hongan avausottelu Interiä vastaan oli vielä sangen sekavaa pelaamista, mutta Haka-otteluun Vesa Vasaran suojatit saivat peliään kasaan mukavasti, mikä on hyvä suoritus nuorentuneelle joukkueelle. Vasaran taktisten juonien oivaltamiseen voi kuitenkin mennä jonkun aikaa. TPS:stä lainattu nuori Niklas Pyyhtiä on osoittanut ensimmäisissä otteluissaan pelimiehen elkeitä.

Lyö vetoa ottelusta:

IFK Mariehamn ei ole tämän vuoden kilpailullisissa otteluissa vielä rikkonut kuparistaan ja Hongan yksi tehty maali kahteen otteluun ei ole myöskään kovinkaan paljon. Maaliodottama ei ole tässä ottelussa kovin korkealla ja vähämaalisuus tuntuu järkevimmältä idealta: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,90.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO