Paris Saint-Germainin ja Ranskan maajoukkueen tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on tällä hetkellä yksi jalkapallomaailman halutuimmista pelaajista.

22-vuotias Mbappè nousi jälleen tällä viikolla isoihin otsikoihin, kun hän upotti happutempun Camp Noulla FC Barcelonan verkkoon.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

Mbappè on PSG:lle kultaakin arvokkaampi pelaaja, mutta hänen jatkonsa pariisilaisseurassa on kaikkea muuta kuin varmaa. Ranskalaishyökkääjän nykyinen sopimus nimittäin päättyy kesällä 2022. Ainakin Liverpool ja Real Madrid ovat osoittaneet kiinnostuksensa Mbappéa kohtaan ja seuraavat tiiviisti sitä, minkä ratkaisun tähtihyökkääjä tekee tulevaisuutensa suhteen.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Mbappé oli lähellä siirtymistä Anfieldille jo vuonna 2017. Lehti väittää, että Mbappé ja Liverpoolin omistaja John W Henry kävivät salaisia siirtoneuvotteluja Henryn yksityisellä suihkukoneella.

Henry yritti tehdä vaikutuksen Mbappéen ja hänen perheeseensä lentämällä Monacoon, josta hän poimi kyytiin ranskalaistähden perheineen. Seurueen kerrotaan lentäneen upeissa maisemissa Nizzan lahden yllä kahden tunnin ajan. Neuvottelut eivät kuitenkaan tuottaneet Liverpoolin kannalta toivottua tulosta, sillä lopulta Mbappé siirtyi PSG:hen 145 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Mbappé on pelannut PSG:n riveissä yhteensä 153 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 111 maalia ja antanut 59 maalisyöttöä.