JJK:lta huima saavutus koronavuonna – alasarjassa yli 50 000 euroa voittoa, upeita yleisömääriä sekä tempauksia: ”Tapio Suominen teki osan tuosta”

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkoseen viime kaudeksi noussut JJK tiedottaa erittäin hienoja uutisia. Jyväskyläläisseuran tilikausi jäi vuonna 2020 plussalle runsaan 50 000 euron verran, vaikka koronavirus on koetellut urheilukenttää pahasti.

JJK:n tilinpäätös oli kaikkiaan 50 506,91 euroa. Seura onnistui myös muilla sektoreilla upeasti. JJK:n kotiotteluiden yleisökeskiarvo oli 889 katsojaa, ja seura sai kauden avausotteluun FC Vaajakoskea vastaan 1699 silmäparia. Nämä ovat kovia lukemia Kakkoseen.

Lisäksi Tapio Suomisen selostamat kotiottelut keräsivät lähes 50 000 katselukertaa.

JJK:n tavoitteena on nousta Ykköseen viimeistään vuonna 2023. Ensi kaudella se pelaa Kakkosessa.

JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen iloitsi asiasta Twitterissä. Vesalaisen mukaan seuralla oli kaudeksi 2020 kolme tavoitetta, jotka olivat talouden saaminen uskottavaksi ja positiiviseksi, joukkueen yltäminen keskikastiin ja yhteisön osallistaminen. Vesalainen kiitteli myös selostaja Suomista.

− Tapio Suominen teki osan tuosta tuloksesta. Nosti JJK:n kiinnostuksen valtakunnalliseksi ja on ammattimies, Vesalainen kehui.

Jos et näe alla olevaa Twitter-päivitystä, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Artikkelia muokattu 6.2.2021 klo 14.33: Yhdessä kohdassa puhuttiin virheellisesti Kolmosesta.