Tunnelmat kuumenivat äärimmilleen, kun Juventus ja Inter kohtasivat tiistaina Italian cupin välierien toisessa ottelussa. Maaleja pelissä ei nähty, ja 0-0-tasapeli vei Juventuksen finaaliin sen voitettua avausosan 2-1. Loppuottelussa Juventus kohtaa joko Atalantan tai Napolin.

Vaikka maaleja ei pelissä nähtykään, tapahtumia riitti silti runsaasti. Maalintekoyrityksiä tilastoitiin yhteensä 30 (Juventus 12, Inter 18), ja molemmat maalivahdit torjuivat pelissä neljä kertaa.

Eniten puhetta on kuitenkin irronnut siitä, kuinka Juventuksen puheenjohtajan Andrea Agnellin ja Interin valmentajan, Agnellin entisen alaisen Antonio Conten pinnat paloivat kunnolla, ja kumpikin herroista sortui alatyylisiin eleisiin. Conte valmensi Agnellin johtamaa Juventusta vuosina 2011-2014.

Ottelun päättyessä kameroille tallentui, kuinka Agnelli huusi katsomosta Contelle alatyylisen loukkauksen. Huulilta luettu viesti oli harvinaisen suorasukainen: ”Painu v*ttuun, k*sipää, ja pidä turpa kiinni”. Tämän jälkeen kaksikon kinastelu jatkui vielä pelaajatunnelissa.

Francesca Iannibelli

@Fra_Iannibelli
Eccoloo #JuventusInter #agnelli #coppaitalia

Ivan Ortenzi🪬

@IvanOrtenzi
Il Presidente al fischio finale commenta la partita con l’allenatore della squadra avversaria
Aspetto la gif con il labiale 😀
#JuventusInter #jvtblive

Conte palasi aiheeseen ottelunjälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Minusta Juventuksen pitäisi olla kohteliaampi. He tarvitsevat enemmän urheiluhenkeä ja kunnioitusta työntekijöitä kohtaan, Conte totesi medialle.

Myöhemmin kävi ilmi, ettei Contekaan suinkaan ollut puhdas pulmunen. Hänen kerrottiin solvanneen Agnellia ja muita Juventuksen johtohenkilöitä, sekä näyttäneen näille keskisormeaan, kun joukkueet poistuivat puoliajalla pelaajatunneliin. Tämäkin ele tallentui myös videolle.

Romeo Agresti

@romeoagresti
Il gestaccio di #Conte all’intervallo 😶

Nahina ei ollut vain Conten ja Agnellin välinen, vaan myös Juventuksen jalkapallojohtaja Fabio Paraticin ja Interin teknisen johtajan Lele Orialin kerrotaan ottaneen tauon aikana tunnelissa yhteen.

Juventuksen finaalivastustaja ratkeaa keskiviikkona kello 21.45 pelattavassa Atalanta-Napoli-ottelussa. Yle näyttää pelin suorana lähetyksenä TV2:ssa. Otteluparin avausosassa ei maaleja nähty.

Lähde: Football-Italia