Futsalin pääsarjassa nähtiin viime lauantaina todella upea osuma. Ilveksen Jaakko Ahokas tykitti Tornion Palloveikkoja vastaan osuman, jota kelpaa ihastella useaan otteeseen.

Ahokkaan maali jäi laihaksi lohduksi, sillä ToPV vei sarjapisteet lopulta lukemin 9-4. ToPV on sarjassa neljäntenä, kun taas Ilves taistelee sarjapaikastaan ollen tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä.

Ahokas viimeisteli Ilveksen 3-2-johtomaalin ajassa 18.05. Upean osuman pohjusti Ilveksen maalivahti Jere Myllykangas, joka lähetti pallon pitkällä heitolla kohti Ahokasta. Ahokas piti ToPV:n puolustajan selkänsä takana ja laukoi pallon suoraan ilmasta upealla volley-potkulla lähes vasempaan ylänurkkaan.

Ahokas on tällä kaudella tehnyt kahdeksan maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.