Kiinan hallitseva pääsarjamestari lopettaa toimintansa – syynä suuret talousvaikeudet

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella Kiinan pääsarjamestaruuden voittanut Jiangsu Suning on asettanut toimintansa jäihin. Jiangsu tiedotti asiasta sunnuntaina.

Jiangsun omistava Suning-yritys kärsii merkittävistä talousvaikeuksista ja on yrittänyt myydä seuraa, mutta seuralla on niin suuret velat, ettei ostajaehdokkaita ole löytynyt.

Suning omistaa myös noin 70 prosenttia Internazionalesta.

Jiangsu on etsinyt uutta omistajaa viimeisen puolen vuoden ajan. Talousvaikeudet ovat olleet niin suuria, ettei pelaajat saaneet viime kaudella kaikkia palkkojaan.

Kaikki Jiangsun pelaajat saavat luonnollisesti poistua seurasta ilman siirtokorvausta.

Jiangsun olisi pitänyt sunnuntaina vahvistaa osallistumisensa seuraavalle Kiinan pääsarjakaudelle ja Aasian Mestarien liigaan, mutta seura ei läpäissyt  tahojen asettamia vaatimuksia talousongelmiensa vuoksi.

Jiangsua edustaa muun muassa Atléticosta, Internazionalesta ja Brasilian A-maajoukkueesta tunnettu João Miranda, italialaishyökkääjä Éder ja Ghanan A-maajoukkueessa yli 50 ottelua pelannut Mubarak Wakaso.

Kiinan pääsarjakausi käynnistyy kuukauden päästä ja Jiangsu yrittää etsiä itselleen vielä uutta omistajaa. Jos Jiangsu ei saa tarjouksia, aikoo seura tarjota itseään ilmaiseksi sellaiselle omistajalle, joka ottaisi vastuun nykyisistä veloista.

Lähde: Mundo Deportivo


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.