Lähde: Huuhkajien hyökkääjällä siirto vireillä – palaako Ruotsiin?

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien hyökkääjä Simon Skrabb sai reilu vuosi sitten kovan luokan yllätyssiirron, kun hänet värväsi Serie A -seura Brescia. Skrabb pelasi viime kaudella kymmenessä Serie A -ottelussa yhteensä 250 peliminuuttia, saaden tilastoihinsa yhden varoituksen, muttei maaleja eikä maalisyöttöjä. Kauden päätteeksi Brescia putosi sarjasta.

Tämä kausi Serie B:ssä on ollut vaikea. Skrabb on pelannut vain kolmessa sarjaottelussa (yhteensä 76 minuuttia) sekä yhdessä cup-ottelussa (90 minuuttia). Skrabb on kärsinyt lähes koko kauden ajan loukkaantumisesta.

Nyt tammikuussa 26 vuotta täyttäneen Skrabbin huhutaan olevan lähdössä Bresciasta. Siirtoikkuna on yhä joissain maissa auki ja ruotsalainen Sportbladet kertoo Skrabbin olevan mahdollisesti palaamassa Ruotsiin. Lehden mukaan göteborgilainen Häcken on yksi suomalaisesta kiinnostuneista seuroista. Gazzetta dello Sport on puolestaan nimennyt puolalaisen suurseuran Legia Varsovan yhdeksi vaihtoehdoksi.

Skrabb on pelannut Ruotsin Allsvenskanissa jo viisi kautta, edustaen Åtvidabergia, Gefleä ja viimeksi IFK Norrköpingiä. 145 Allsvenskan-ottelussa hän on tehnyt 23 maalia ja syöttänyt 17.

Brescia toivoo saavansa takaisin suuren osan Skrabbista maksamastaan 1-1,5 miljoonan euron siirtosummasta. Vaihtoehtona on myös hänen lainaamisensa toisaalle. Skrabbin sopimus Brescian kanssa ulottuu kesään 2023.

Siirto seuraan, jossa heruisi runsaasti peliaikaa ja luottamusta, olisi oletettavasti elintärkeää Skrabbin EM-kisahaaveiden kannalta. Kilpailu hyökkäyspään pelipaikoista on Huuhkajissa erittäin kovaa, ja Skrabb on ajautunut syksyn loukkaantumisen ja niukan peliajan myötä vähän sivuraiteille. Skrabb on pelannut kaikkiaan 14 A-maaottelua. Debyyttimaali antaa vielä odottaa itseään.

Täysin poissuljettua ei Skrabbin jatko Bresciassakaan ole, sillä seura nimitti uudeksi valmentajakseen Allsvenskanissa Malmöä aiemmin valmentaneen Pep Clotet Ruizin. Clotet on jo viides Brescian valmentaja tällä kaudella.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004