Liverpool nappaamassa Schalke-topparin – aukeaako suomalaisnuorukaiselle tilaa?

© Kuva: Getty Images

Valioliigan hallitseva mestari Liverpool on ongelmissa toppariosastonsa loukkaantumisten kanssa, ja pyrkii korjaamaan tilannetta siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Tiettävästi Schalken Ozan Kabak on hyvin lähellä siirtymistä Jürgen Kloppin käskytettäväksi.

Vahvassa putoamiskurimuksessa Bundesliigan viimeisenä majaileva Schalke tarvitsee Kabakille paikkaajan. Hankinta Valioliigasta voisi tulla kysymykseen, esimerkiksi Arsenalin Shkodran Mustafin muodossa, mikäli tätä kiinnostaa selviytymistaistelu. Siirtohaluja toki voisi lisätä Gunnersista tuttu Sead Kolasinac, joka siirtyi Gelsenkircheniin lainalle tammikuun alussa.

Schalkella on toisaalta meikäläisittäin kiinnostava toppari jo riveissään. 19-vuotias suomalaispakki Malick Thiaw on varmasti kiinnostunut lisäminuuteista. Tällä kaudella niitä on Saksan ykköstasolla kertynyt 537.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.