Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, että kannattajien on turha odottaa siirtoikkunan viimeisenä päivänä uusia vahvistuksia, mutta joukkuetta muokataan kauden toiselle puoliskolle parilla nimellä.

Toppari Phil Jonesia ei nimetty Unitedin joukkueeseen kauden avauspuolikkaalle, mutta hän on palaamassa miehistöön. Englannin A-maajoukkueessa 27 kertaa esiintynyt esiintynyt Jones, 28, on ollut yli vuoden pelaamatta polvileikkauksen jälkeen.

– Phil on toipunut polvivammasta. Hänet lisätään listalle ja toivottavasti hän pääsee pelikuntoon ennemmin kuin myöhemmin, sanoi Solskjær ESPN:n mukaan maanantaina.

Norjalaismanageri on lisäksi nostamassa ryhmäänsä laitahyökkäjä Amad Diallon, joka teki lauantaina kaksi maalia debytoidessaan Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueessa. Norsunluurannikkolaisen Diallon, 18, siirto Atalantasta Unitediin sovittiin jo viime vuonna, mutta hän liittyi manchesterilaisseuraan vasta tässä kuussa.

– Annamme hänelle aikaa sopeutua ja jatkaa taitojensa näyttämistä, aikaa kehittyä ja totutella Englantiin sekä meidän tapoihimme. Amad on pärjännyt hyvin harjoituksissa.

– Hänellä on todella hyvä tekniikka pienessä tilassa ja hän pystyy avaamaan puolustuksia. En usko siinä menevän kauan, että hän on mukana [ykkösjoukkueen] kokoonpanossa.

Solskjær on tyytyväinen, että Manchester United on saanut lähetettyä lainalle vähälle peliajalle jääneen laitahyökkääjä Jesse Lingardin (West Ham) sekä nuorukaiset Teden Mengin (Derby), Facundo Pellistrin (Alavés), Tahith Chongin (Club Brugge) ja James Garnerin (Nottingham Forest). Norjalaisluotsin mukaan Unitedin loppukauden joukkue on nyt kasassa.

– Voin vahvistaa, että tänne ei ole tulossa ketään, joten älkää valvoko myöhään [siirtoja odottaen], sanoi Solskjær Daily Mailin mukaan.

– Se on meille tärkeää, että nuoret pelaajat, Garner, Chong, Mengi, Pellistri, pääsevät siirtymään ja saavat mahdollisuuden pelata enemmän.

– Meillä on tiivis joukkue, Meillä ei ole juurikaan ylimääräisiä pelaajia, ja toivottavasti Jesse saa hommat sujumaan ja pääsee pelaamaan West Hamissa.