FC KTP on tiedottanut kahdesta ulkomaalaisvahvistuksesta.

Veikkausliigan nousijaseura vahvistaa alakertaansa laitapuolustaja Fran Álvarezilla ja keskuspuolustaja Ivan Vasiljevicilla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Álvarezin sopimus KTP:n kanssa kattaa kauden 2021. Vasemmalla laidalla viihtyvä espanjalaispelaaja on Barcelonan maailmankuulunun akatemian La Masian kasvatti. Hän on edustanut kotimaassaan myös Granadan ja Getafen reservijoukkueita.

Álvarez saapui Kotkaan Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan FC Schaffhausenin riveistä. 24-vuotias on pelannut urallaan myös Italian kolmanneksi ja neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

[readmore from=Veikkausliiga]

Toppariosastoaan KTP on vahvistanut puolestaan 22-vuotiaalla Vasiljevicilla. Vasenjalkainen keskuspuolustaja on allekirjoittanut kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen, johon sisältyy alkuun koeaika ja seuran optio kahdesta lisävuodesta.

Vasiljevic on Belgradin Punaisen Tähden kasvatti. Serbialaistopparilla on kokemusta kotimaansa kahdelta ylimmältä sarjatasolta, sekä Slovenian pääsarjasta että Eurooppa-liigan karsinnoista.

Álvarez nähdään jo tänään, lauantaina, KTP:n kokoonpanossa, kun joukkue kohtaa HIFK:n Suomen Cupin avausottelussa kello 14:00. Vasiljevicin paperityöt ovat kuitenkin vielä kesken.