Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Ander Herrera ei usko, että seura pystyy hankkimaan Lionel Messin Barcelonasta.

Messin, 33, sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin hän on vapaa lähtemään Barcelonasta ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Maksettavaksi jäisi kuitenkin vielä argentiinalaistaiturin tähtitieteellinen palkka.

Qatarilaisrahoitteinen PSG on yksi harvoista seuroista, joilla voisi olla varaa Messiin, mutta Herrera uskoo, että UEFA:n taloudellisen reilun pelin säännöstö (Financial Fair Play) tulisi megasiirron tielle.

– Messi, Neymar ja (Kylian) Mbappé yhdessä? En tiedä, miten se toimisi Financial Fair Playn kanssa, mutta en usko siihen, kommentoi Herrera El Larguerolle.

– Arvostan Barcelonaa, heidän valmentajaansa ja Messiä, joten en mene pidemmälle tähän aiheeseen.

Osa Herreran joukkuekavereista on julkisesti puhunut siitä, että he haluaisivat nähdä Messin Pariisissa, mutta Herrera ei halua lähteä siihen mukaan.

– Me emme pitäneet siitä, kun kaikki Barcelonassa puhuivat Neymarista.

– En aio tehdä sellaista, jota en haluaisi itselleni tehtävän. Minä arvostan paljon Barcelonaa, Messiä, hänen valmentajaansa ja hänen joukkuekavereitaan.

– Tämä ei ole strategia. Minä en aio puhua hänestä. Kunnioitan niitä, jotka tekevät sitä, mutta minä asetan itseni sen seuran kenkiin, missä Messi on kehittynyt.

– Jos minä olisin Barcelonassa, en haluaisi ihmisten puhuvan Messistä. Minusta se ei kerro kunnioituksen puutteesta, mutta minä en aio tehdä sitä.