Real Madrid voitti Atalantan keskiviikkona Mestarien liigassa 1-0 vieraskentällä.

Madrid sai pelata valtaosan ottelusta ylivoimalla, sillä Atalantan keskikenttäpelaaja Remo Freuler sai suoran punaisen kortin jo 17. minuutilla. Freuler kaatoi Madridin Ferland Mendyn, joka oli juuri etenemässä pallon kanssa isäntien rangaistusalueelle maalipaikkaan.

Relevent Sports

@releventsports
Should this have been a red card on Remo Freuler? 🟥

The midfielder is sent off and Atalanta are down to 10 men! 😬

Ulosajon jälkeen peli siirtyi täysin Real Madridin hallintaan, mutta espanjalaisjätti puski pitkään päätään seinään. Atalantan omat hyökkäykset tyrehtyivät täysin, mutta italialaisjoukkue sai pidettyä Madridin poissa vaarallisimmilta tonteilta.

Madrid sai lopulta maalinsa 86. minuutilla, kun se pelasi kulmapotkun lyhyenä. Pallo toimitettiin rangaistusalueen tuntumaan Mendylle, joka sijoitti pelivälineen hallitusti takanurkkaan.

Illan toisessa neljännesvälieräpelissä Manchester City voitti Borussia Mönchengladbachin vieraskentällä 2-0 Bernardo Silvan ja Gabriel Jesusin maaleilla.

Kummankin otteluparin toinen osa pelataan 16. maaliskuuta.