FC Lahti ja Helsingin Jalkapalloklubi avasivat taipaleensa tämän vuoden Suomen Cupissa lauantaina 1-1-tasapelillä. Lahden maalista vastasi Jasin Assehnoun ja HJK:n tasoituksesta Jair.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin myös kaksi punaista korttia – ilmeisesti. Ruudun lähetys lakkasi toimimasta noin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Koronapandemian takia otteluun ei voitu ottaa yleisöä, joten pelin loppuhetkien tapahtumat ovat tiedossa vain niillä, jotka olivat niitä paikan päällä seuraamassa.

”Lähetys ei valitettavasti tällä hetkellä toimi teknisen vian vuoksi. Korjaamme ongelmaa parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä” luki katsojien näytöillä, mutta vikaa ei saatu korjattua ainakaan ennen ottelun päättymistä.

Ruutu pahoitteli häiriötä myös sosiaalisessa mediassa ja lupasi, että pelistä on tulossa ehjä tallenne myöhemmin.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Suuret pahoittelut FC Lahti - HJK -ottelulähetyksen loppuminuuttien teknisestä ongelmasta. Ehjä tallenne tulossa Ruutuun myöhemmin. #ruutu #suomencup

Lähetyshäiriöstä on seurannut lyhyessä ajassa runsaasti negatiivista palautetta.

– Ruutu ja jokavuotinen epävarmuus.. Myykää ne oikeudet nyt jo jollekin sellaiselle taholle, joka pystyy lähettämään ne pelit, kommentoi Juski Twitterissä.

– Hei Nelonen, voisko joku vinkata Lahdessa olevalle kuvausporukalle, että joku Ruudun porukasta on ehkä kompastunut siihen johtoon joka menee kameraan? Taas, jatkoi Pasi.

– Nyt vittu siellä Ruudun toimistolla, yrittäkää vähän enemmän satsata näihin lähetyksiinne. Ei yllätä taas, että lähetys katkeaa taikka pätkii! Ja vielä mennään huikean matsin loppuminuutteilla… kommentoi hermostunut Kassu.

– Joka vuosi sama juttu. Enpä ois halunnutkaan nähdä viimeistä 10 minuuttia! Muutenkin oli jo rankkaa katsoa maan tasolta kuvattua matsia, hankkikaa edes tikkaat? Mut hei, aspa varmaan lisää mun tilaukseen yhden päivän! päivitteli kyllästynyt O-P.