Englannin Mestaruussarjaa johtavan Norwichin konkarimaalivahti Tim Krul on ollut yksi joukkueen suurista onnistujista viime aikoina.

Krul piti jälleen maalinsa puhtaana, kun Norwich kaatoi Rotherhamin 1–0 Teemu Pukin maalilla lauantaina. Päivä oli joukkueelle täydellinen, sillä samaan aikaan uhkaajat Brentford, Swansea, Reading ja Bournemouth menettivät pisteitä.

Krulia se ei tunnu haittaavan, jos hän ei itse päädy pelien jälkeen otsikoihin.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– Antakaa kunnia Teemulle, minä en välitä! Jos hän jatkaa maalintekoa ja voitamme 1–0, niin antakaa hänen olla GOAT (greatest of all time = kaikkien aikojen paras). Ei ongelmaa, Krul hymyili.

GOAT-titteliä käytetään tyypillisesti esimerkiksi Lionel Messistä, mutta titteliä on sovitettu sosiaalisessa mediassa usein myös Pukin harteille – eikä vähiten siksi, että goat-sana tarkoittaa suomeksi pukkia.

– Me kaikki tiedämme, että tämä on joukkue – kyse ei ole vain yhdestä pelaajasta. Emi (Buendía) on päässyt taas vauhtiin parin viime viikon aikana, ja heidän muodostamansa tutkapari – he ovat uskomattomia yhdessä, kommentoi Krul.

– Joten meidän on annettava kunnia heille, mutta myös meidän on tehtävä osuutemme puolustuspäässä.

Hyvään maalivireeseen viime viikkojen aikana päässyt Pukki on heiluttanut tällä kaudella 15 kertaa verkkoa Mestaruussarjassa. Hän on sarjan maalipörssissä neljäntenä.

Lähde: Eastern Daily Press