Tiistai-ilta Camp Noulla oli Kylian Mbappén. 22-vuotias ranskalainen takoi Barcelonan verkkoon näyttävät kolme maalia ja johdatti Paris Saint-Germainin 4-1-voittoon ja hyvin lähelle kilpailun puolivälieriä.

Mestarien liigaa pelataan tällä hetkellä käytännössä tyhjille katsomoille, mutta joitain harvoja ja valittuja stadioneille silti pääsee. Yksi Camp Noulle ottelua seuraamaan päässyt oli 32-vuotias entinen vapaaottelijatähti Habib Nurmagomedov. Eikä jo uransa lopettanut lajinsa ehdoton huippu tyytynyt pelkkään seuraamiseen, vaan hän vei vielä muistokseen himoitun esineen – Mbappén hattutemppupaidan, jonka tämä itse ottelijalle ojensi.

Venäläinen Nurmagomedov on Real Madridin kannattaja, ja Mbappéa on huhuttu tulevaksi Madridin pelaajaksi. Nurmagomedovin kokoelmissa tuo siirto voisi nostaa paidan arvoa entuudestaan, mutta ainoa arvokas muisto se ei suinkaan ole.

Kolme vuotta aiemmin, 10.2.2018 Nurmagomedov seurasi Santiago Bernabéulla ottelua Real Madrid-Real Sociedad. Los Blancos voitti ottelun 5-2, ja Cristiano Ronaldo teki tuolloin hattutempun, aivan kuten Mbappé nyt. Silloin portugalilainen ojensi Nurmagomedoville oman pelipaitansa.

Nurmagomedov latasi ottelun jälkeen kuvan visiitistään stadionilla sosiaaliseen mediaan.

Lähde: AS