Veikkausliiga tiedotti tiistaina kotisivuillaan, että se on solminut viestintäyhteistyösopimuksen suomalaiseen jalkapallokulttuuriin erikoistuneen jalkapallokanava Byyrin kanssa. Sopimus kohdistuu Veikkausliigan sosiaalisen median sisältöjen uudistamiseen. Yhteistyö käynnistyi näkyvästi keskiviikkona 27.1. Veikkausliigan kauden 2021 otteluohjelman julkistamisen yhteydessä.

– Uskomme, että Byyrillä on hyvä ymmärrys jalkapallosta kiinnostuneiden tarpeista ja kyky tuoda hienoa lajiamme tutummaksi myös Veikkausliigaa vähemmän seuraaville. Tältä osin pyrimme tehostamaan koko viestinnän monipuolistamista ja virkistämään sosiaalisen median sisältöjä uusia seuraajia puhuttelevammaksi, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo tiedotteessa.

– Uskomme, että pystymme tämän yhteistyön avulla tarjoamaan jokaiselle jalkapallokannattajalle paljon uutta.

– Valitsimme Byyrin kumppaniksemme useasta hyvästä ehdokkaasta. Heillä on vankka ja monipuolinen kokemus nimenomaan kannattajien puhuttelemisesta ja yhteistyön alku lupaa paljon jatkoa ajatellen – mitä tämä jatko sitten käytännössä on, sitä uskoaksemme kannattaa jokaisen odottaa.

Veikkausliiga vastaa edelleen pääosin itse uutis- ja tulosseurannasta, mutta uusi yhteistyö tuo sen päälle uutta lisäsisältöä sekä uusia tapoja tuoda aiheita esille. Byyrin puolesta vastuuhenkilöitä ovat Nicolas Prieto ja Jukka Illikainen.

[readmore from=Veikkausliiga]

– On upeaa ja erittäin innostavaa päästä tekemään Veikkausliigan sisältöä. Tahtotilana on kasvattaa sosiaalisessa mediassa Veikkausliigasta Suomen kiinnostavin urheilusarja.

– Byyrin kannattajalähtöinen konsepti on ollut erityisen vahva nimenomaan ruohonjuuritasolla, josta on vuosien saatossa pystytty ammentamaan paljon. Tämän osaamisen haluamme antaa Veikkausliigan yleisölle ja koko suomalaiselle jalkapallokansalle, Jukka Illikainen toteaa.