AC Milanin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović on antanut kritiikkiä NBA:n supertähti LeBron Jamesille.

LA Lakersia edustava James on ottanut viime vuosien aikana vahvasti kantaa politiikkaan ja pyrkinyt saamaan aikaan muutoksia yhteiskunnassa. Koripallotähti on muun muassa kampanjoinut sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta ja ollut jatkuvasti esillä poliisiväkivallan sekä rasismin torjumisessa.

39-vuotias Ibrahimović tiedostaa Jamesin tekevän hyvää työtä, mutta hänen mukaan urheilijoiden tulisi keskittyä omaan tekemiseen ja välttää aktivismia.

– Se, mitä hän tekee, on ilmiömäistä, mutta en pidä siitä, kun tietyssä asemassa olevat ihmiset puhuvat politiikasta, Zlatan sanoi Discovery +:n haastattelussa.

– Tee sitä, missä olet hyvä. Pelaan jalkapalloa, koska olen siinä paras. Jos olisin poliitikko, olisin mennyt politiikkaan.

– Tämä on virhe, jonka kuuluisat ihmiset tekevät. Mielestäni on parempi pysyä erossa näistä asioista ja tehdä sitä, mitä osaa.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
Zlatan Ibrahimovic uppskattar basketspelaren Lebron James men tycker inte att han ska lägga sig i politiken: "Lebron är fenomenal på det han gör, men jag gillar inte när folk med status lägger sig i politik"

Lång intervju med Zlatan Ibrahimovic: discoveryplus.se/program/lang-i…

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.