Cristiano Ronaldon tulevaisuus on puhuttanut paljon viime aikoina.

36-vuotiaan Ronaldon nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Juventus putosi viime viikolla Mestarien liigasta Porton käsittelyssä. Italialaismedia kritisoi huomattavasti Ronaldon peliesityksiä Porto-otteluparissa.

Viime viikolla madridilaislehdistö paljasti Ronaldon keskustelevan aktiivisesti Real Madridin kanssa paluusta Espanjan pääkaupunkiin.

Pelaajaurallaan muun muassa Juventusta ja Italian A-maajoukkuetta edustaneen Salvatore Schillacin mielestä Ronaldo jättää torinolaisseuran kuluvan kauden jälkeen. La Gazzetta dello Sport haastatteli Schillacia.

– Tämä on hänen viimeinen kautensa Juventuksessa. En tiedä, tarjoaako Juventus hänelle jatkosopimusta, mutta olen varma siitä, että Ronaldo löytää itselleen uuden seuran hyvin pian. Hän sai aivan liikaa kritiikkiä Mestarien liigasta putoamisen jälkeen. Hän on maailman paras hyökkääjä. Ronaldokin voi pelata joskus huonon ottelun. Juventus ehkä aliarvioi Portoa, Schillaci totesi.

– Ronaldo antaa aina kaikkensa niin itseään kuin joukkuettakin varten. Hän osoitti Porto-ottelun olleen vain yksittäinen vastoinkäyminen. Uskon Internazionalen voittavan tällä kaudella sarjamestaruuden. Tämä kausi on ollut vaikea Juventukselle.