Yksi kaikkien aikojen suomalaishyökkääjistä, Mikael Forssell, juhlii tänään, maanantaina, pyöreitä vuosia. Forssell sai 40-vuotissyntymäpäivän kunniaksi upeita onnitteluja entisiltä pelikavereiltaan.

Joel Pohjanpalo, Teemu Tainio, Teemu Pukki, Nikolai Alho sekä Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva onnittelivat Huuhkajien Twitterissä jakamalla videolla hyökkääjälegendaa. Pisimmän puheenvuoron piti Kanerva, joka muisteli Forssellin uran ensiaskeleita nuorena poikana.

– Muistan vielä aika hyvin, kun valmensin sinua Helsingin koululaisjoukkueessa vuonna 1995 Tukholman kisoissa. Olit silloin 14-vuotias ja erittäin ahne ja pysäyttämätön maalitykki. Siinä meni sitten pari vuotta, kun tulit ennakkoluulottomasti Klubin ykkösmiehistöön. Siitä pikkuhiljaa lähti sinun urasi lentoon ja teit loppuen lopuksi upean kansainvälisen uran ja maajoukkueessa merkittäviä urotekoja.

– Toivon, että säilytät valitsemallasi valmentajaurallasi edelleen tuon iloisuutesi ja positiivisuutesi ja ennen kaikkea sen intohimosi ja säilytät ne tavoitteet, mitä olet elämälläsi asettanut. Sydämelliset 40-vuotisonnittelut sinulle Miklu, Kanerva onnitteli.

Norwichin ja Huuhkajien nykyinen maalitykki Teemu Pukki ylisti Forssellia omalla vuorollaan. Pukki on tällä hetkellä enää kahden maalin päässä Forssellista A-maajoukkuemaaleissa. Pukilla on nyt kasassa 27 maalia, kun Forssell teki omalla urallaan 29 täysosumaa Suomen paidassa.

– Olet henkilökohtaisesti minulle yksi kovimpia suomifutislegendoja. Oli iso kunnia minulle päästä sinun kanssa samaan aikaan maajoukkuetapahtumiin ja lähennellä sinua nyt maajoukkueen maalitilastossa. Paljon, paljon onnea sinulle, Pukki sanoi.

Joel Pohjanpalo ja Teemu Tainio muistivat myös kuittailla entiselle pelikaverilleen pilke silmäkulmassa. Pohjanpalo toivoi Forssellin parrankasvun alkavan ja Tainio piikitteli entisen hyökkääjätähden liikkeestä.

Onnittelut saivat 40-vuotiaan Forssellin herkistymään Twitterissä.

– Tuli tippa linssiin. Kiitos paljon kaikille, Forssell kirjoitti.

Mikael Forssell

@MikaelForssell
Tuli tippa linssiin😅kiitos paljon kaikille💙 #Huuhkajat

Huuhkajat

@Huuhkajat
MIKLU 4⃣0⃣ VUOTTA

Entiset pelikaverit onnittelevat syntymäpäiväsankari @MikaelForssell'ia. 🥳 #Huuhkajat

Katso kaikki onnittelut alta olevasta videosta. Jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
MIKLU 4⃣0⃣ VUOTTA

Entiset pelikaverit onnittelevat syntymäpäiväsankari @MikaelForssell'ia. 🥳 #Huuhkajat

Myös monet pelikaverit, entiset seurat ja ystävät ovat onnitelleet Forssellia Twitterissä. Myös SuomiFutis-sivusto haluaa toivottaa lämpimästi onnea 40-vuotiaalle maalitykille.

Sebastian Sorsa

@SebastianSorsa
Onnea my man @MikaelForssell 40v syntymäpäivän johdosta! Ystävä, idoli ja tuleva huippukoutsi! 🎂💪🏻🤩

Mika Väyrynen81

@MikaVayrynen
Todella mahtavaa 40v syntymäpäivää @MikaelForssell #40 #forty #nuorivarsa 🎂🎪

Chelsea FC

@ChelseaFC
Happy 40th birthday to former Blue, Mikael Forssell 🥳🎂

Aki Riihilahti

@akiriihilahti
Happy 40th birthday to the greatest ginger ever @MikaelForssell and looking forward to the next 40 years of fun and slidetackling you my friend. #miklu #ginger #happybirthday