Lionel Messin entinen joukkuekaveri Nélson Semedo on tehnyt hämmästyttävän paljastuksen argentiinalaistähdestä.

27-vuotias Semedo, joka edustaa nykyisin valioliigaseura Wolvesia, pelasi Barcelonassa kolmen kauden ajan vuosina 2017-2020. Portugalilaispuolustaja pääsi läheltä seuraamaan esimerkiksi sitä, mitä Messi tekee harjoituksissa.

Telegraphille antamassaan haastattelussaan Semedo kehui vuolaasti Messiä ja kertoi yhden asian, joka on jäänyt palavasti hänen mieleen. Nimittäin sen, että Messi ei koskaan harjoitellut vapaapotkuja. Se on todella yllättävää, sillä argentiinalainen on tehnyt urallaan peräti 55 vapaapotkumaalia

– Minä en todellakaan voi sanoin kuvailla sitä, kuinka hyvä hän on, Semedo hehkutti.

– Tiedätkö mikä tekee hänestä vielä hämmästyttävämmän? En koskaan nähnyt hänen laukovan vapaapotkuja harjoituksissa koko sinä aikana, kun olin siellä. Voin vannoa, että hän ei koskaan laukonut!

[readmore from=Messi-Lionel]

– Harjoittelimme aina laukomista tietyltä etäisyydeltä, mutta Messi ei koskaan harjoitellut vapaapotkuja.

– Sanotaan, että harjoittelu tekee täydelliseksi, mutta hän ei harjoitellut ja on silti täydellinen!

– Hän on uskomaton pelaaja, enkä oikeastaan voi selittää sitä kenellekään. Yhdessä ensimmäisistä peleistäni Barcelonassa hän sai pallon ja meni kolmen, neljän ja lopulta viiden pelaajan ohitse. Olin kentällä ja alitajuntaisesti ajattelin: ”kuinka tämä kaveri voi tehdä tämän?” Hän saa hyvätkin pelaajat näyttämään huonolta.