Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukin huikea kevätvire sai jatkoa lauantaina, kun suomalainen teki Norwichille kaksi maalia 3-0-voitossa Lutonista. Ensin Pukki latasi ottelun avausmaalin Todd Cantwellin syötöstä voimalla maalin kattoon, ja sitten hän muutti takatolpalta lukemiksi 2-0.

Norwichin ykköspyssy oli koko ensimmäisen puoliajan vaarallinen, ja kaikkein ällistyttävin tilanne nähtiin aivan jakson lopulla. Pukin tutkapari Emi Buendía lähetti rangaistusalueen reunamille verrattain haastavan syötön, mutta Pukki osoitti itseluottamuksensa ja maalivainunsa olevan täydessä tikissä. Hän jatkoi sivuttain maaliin päin suoraan syötöstä pallon kantapäällään kaaressa kohti Lutonin maalia. Osuma olisi ollut kenties yksi Pukin uran komeimmista, mutta Lutonin kroatialaismaalivahti Simon Sluga onnistui nostamaan pallon aivan yläriman alta kulmapotkuksi.

– Pukki on lähellä tehdä elämänsä maalin. Katsokaa, mitä akrobaattista meininkiä Pukilta, ottelua Viaplaylle selostanut Mikko Innanen hehkutti.

Videon tilanteesta voi katsoa joko allaolevan twiitin kautta tai suoraan tästä linkistä Viafreen sivuilta.