Valioliiga
Manchester United – West Ham
Sunnuntai 14.03. klo 21:15

Valioliigan sunnuntai päättyy mielenkiintoiseen kärkipään kamppailuun Manchester Unitedin ja West Hamin välillä. United yrittää sementoida paikkansa kärkikaksikossa ja West Ham on aivan top 4:n tuntumassa. Pisteet ovat tästä ottelusta siis arvossaan. United kärsii ikävistä hyökkäyspään poissaoloista, jotka määrittävät tätä ottelua suuresti.

Anthony Martial joutui jättämään Milan -ottelun torstaina kesken, ja miehen pelaaminen sunnuntaina on enemmän kuin epävarmaa. Kun myös Marcus Rashfordin osallistuminen on epätodennäköistä ja Edinson Cavanikin on rikki, kärkeen jäänee Mason Greenwood. Amad Diallolle saattaa aueta paikka Valioliigadebyyttiin. Luke Shaw ja Victor Lindelöf palaavat avaukseen huilattuaan viikolla.

West Ham ei saa peluuttaa Jesse Lingardia omistajaseuraa vastaan. Lisäksi loukkaantuneita on kourallinen, mutta sunnuntaina nähdään lopullisesti, ketkä ovat pelikunnossa. Viime viikonloppuna West Ham otti ansaitun voiton Leedsistä. Sitä ennen Manchester City sai tehdä täyden päivätyön kaataakseen Hammersin. David Moyes on pitänyt pakkansa kasassa koko pitkän kauden ja joukkue on Valioliigan tämän hetken suurin yllättäjä.

Lyö vetoa ottelusta:

West Ham saa isäntien epäonnisen tilanteen vuoksi sauman ottaa pisteitä Old Traffordilta. Eniten vetomielessä resonoi kuitenkin vähämaalisuus. Ottelu on tärkeä ja kumpikaan ei pääse ylöspäin optimikokoonpanolla. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,92.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO