Manchester Unitedin tähtipelaaja Bruno Fernandes täräytti kovan lausunnon Cityn suuntaan

© Kuva: Getty Images

Sunnuntaina pelattu Manchesterin derby katkaisi Manchester Cityn 21 ottelun voittoputken kaikki kilpailut mukaan lukien. Manchester United voitti ottelun 2-0.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Jo ensi minuuteilla Gabriel Jesus kaatoi Anthony Martialin rangaistusalueen sisäpuolella. Tuomiona rangaistuspotku, jonka Bruno Fernandes ampui maaliin. Toisella puoliajalla Luke Shaw viimeisteli Unitedin 2-0-osuman.

City johtaa Valioliigaa 11 pisteen erolla Unitediin, kun kymmenen kierrosta on pelaamatta.

Fernandes uskoo vielä Unitedin mahdollisuuksiin saavuttaa paikallisvastustaja.

– Sarja ei ole sprintti vaan maraton. Otteluita on vielä paljon jäljellä, joten meidän on vain tehtävä parhaamme. Mestaruutta ei ole vielä jaettu, Fernandes kommentoi Sky Sportsille.

Unitedin keskikentän maestro oli tyytyväinen joukkueen esitykseen sunnuntaina.

– Tiesimme ottelun olevan vaikea. Cityä vastaan on aina vaikea pelata. Alun maali auttoi paljon, koska tiesimme saavamme tilaisuuksia vastahyökkäyksiin. Olimme keskittyneitä loppuun asti ja puolustimme hyvin, Fernandes sanoi.

Fernandes on ollut Unitedin tämän kauden parhaimpia pelaajia. Kaikki kilpailut mukaan lukien hän on tehnyt 23 maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä. Tällä kertaa Fernandes omisti maalinsa perheellensä.

– Se oli lapsilleni ja vaimolleni. He ovat paras asia elämässäni, Fernandes paljasti.

Isot ottelut jatkuvat Unitedilla torstaina, kun Old Traffordille saapuu AC Milan. Ottelu on Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäinen osa-ottelu ja alkaa kello 19.55.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.