Kylian Mbappé ja Erling Braut Håland ovat tällä hetkellä mielenkiintoisimmat tulevaisuuden lupaukset jalkapallokentillä. Nuorukaiset ovat rikkoneet monia ennätyksiä viime aikoina ja innokkaimmat vertaavat kaksikkoa jo Cristiano Ronaldoon ja Lionel Messiin.

BT Sportsin asiantuntija Owen Hargreaves naurahti väitteelle ja sanoi ettei ymmärrä nuorukaisten vertailua kahteen maailman parhaimpaan jalkapalloilijaan.

– Mbappé ja Håland ovat kaksi parasta nuorta jalkapalloilijaa, mutta Ronaldo ja Messi ovat olleet huipulla niin kauan. He ovat olleet absoluuttisella huipulla 15 vuotta, Hargreaves kertoi mielipiteensä.

– Kaikella kunnioituksella, vaikka Mbappé ja Håland jatkaisivat viisi vuotta samaan malliin, niin ei heitä voi mainita vielä samassa keskustelussa.

Mbappé ja Håland johdattivat joukkueensa Mestarien liigan puolivälieriin, kun Ronaldon Juventus ja Messin Barcelona tippuivat turnauksesta jo neljännesvälierissä.

– Numerot eivät valehtele. Tällä hetkellä he pelaavat ehkä korkeammalla tasolla kuin Ronaldo ja Messi, mutta Juventus ja Barcelona ovat aika heikkoja joukkueita tällä hetkellä, Hargreaves jatkoi.

– Pitää arvostaa Ronaldon ja Messin pitkiä uria huipulla.