Juventus ja FC Porto pelasivat tiistaina Mestarien liigan neljännesvälieräottelun Torinon Allianz Stadiumilla.

Porton kannalta kaikki näytti hyvältä vielä puoliajalla, kun portugalilaiset johtivat ottelua tauolla 1-0-lukemin (otteluparia 3-1) ja oli järjestämässä Mestarien liigassa todellista jymy-yllätystä.

Juventus kampesi ottelussa kuitenkin tasoihin heti toisen jakson alussa, kun Federico Chiesa osui Cristiano Ronaldon esityöstä.

Hetkeä myöhemmin alkoi Mehdi Taremin show. Iranilaispelaaja sai ensiksi keltaisen kortin myöhästyneestä taklauksesta, ja vain reilu minuutti myöhemmin häneltä nähtiin todellinen aivopieru.

Juventukselle tuomittiin vapaapotku puolesta kentästä, jota Taremi ei sulattanut ja potkaisi pallon vihellyksen jälkeen voimalla Juventuksen päätyyn. Björn Kuipers ei tätä sulattanut ja nosti Taremille illan toisen keltaisen kortin, joka johti aikaiseen suihkukomennukseen.

Karri Kovanen

@KooKovanen
Fiksun oloinen kaveri tää Taremi. Pelikaverit varmaan silittelee päätä kopissa pelin jälkeen. #uclfi

Punaisen kortin jälkeen Juventus hallitsi peliä mielin määrin. Hallinta näkyi myös tulostaululla, sillä torinolaisryhmä kampesi itsensä otteluparissa jo tasoihin Chiesan illan toisella osumalla.

Peli meni lopulta jatkoajalle Juventuksen voitettua 90-minuuttisen samoin 2-1-numeroin kuin Porto avausosan. Jatkoajan 25. minuutilla Sergio Oliveira ampui vapaapotkusta Portolle johtomaalin, ja vaikka Adrién Rabiot tasoittikin kaksi minuuttia myöhemmin, eteni Porto puolivälieriin vierasmaalisäännöllä (yhteismaalit 4-4).

Juttua päivitetty 10.3. kello 7.11. ottelun lopputuloksen ja myöhempien tapahtumien osalta.