”Olen suuri Salah-fani, mutta..” – Liverpool-legenda toivoo seuralta kovaa ratkaisua

© Kuva: Getty Images

Liverpool on surkeassa tilanteessa.

Jürgen Kloppin miehistö koki sunnuntaina uuden takaiskun, kun se hävisi kotikentällään Fulhamille. Liverpool on Valioliigassa seitsemäntenä ja takana olevat Aston Villa ja Tottenham ovat nousemassa kovaa vauhtia Liverpoolin ohi.

Surkeiden tuloksien lisäksi myös Mohamed Salah’n tilanne puhuttaa. Salah ei ole tiettävästi enää onnellinen Liverpoolissa ja kaipaisi siirtoa muihin maisemiin.

Liverpool-legenda Robbie Fowler otti kantaa Salah’n tilanteeseen Daily Mailin haastattelussa. Fowlerin mielestä Liverpoolin on myytävä tähtihyökkääjänsä, jos hän ei ole enää tyytyväinen seurassa.

– Klopp on itsekin sanonut sen. Hän ei halua ainuttakaan pelaajaa, joka ei halua pelata hänen joukkueessaan. Hän oli sitä mieltä myös Philippe Coutinhon kanssa. Klopp ei halunnut Coutinhon jatkavan Liverpoolissa, koska hänen asenteensa oli vääränlainen.

Fowler muistutti, ettei Liverpool jäänyt kaipaamaan Coutinhoakaan.

– Jos Salah ei ole onnellinen Liverpoolissa tai pettynyt siihen, ettei hänelle ole tehty uutta sopimusta, niin siinä vaiheessa seuran on myytävä hänet, saatava mahdollisimman suuri siirtosumma ja käyttää se joukkueen parantamiseen. Olen suuri Salah-fani, mutta ei Liverpool jäänyt kaipaamaan Coutinhoakaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.