© Kuva: Getty Images

Real Madrid – Atalanta: Atalanta aktiivinen alusta asti

Mestarien liiga
Real Madrid – Atalanta
Tiistai 16.03. klo 22:00

Real Madrid ja Atalanta ottavat mittaa toisistaan ja panoksena on paikka Mestarien liigan puolivälierissä. Avausottelussa Atalanta joutui pelaamaan valtaosan pelistä vajaalla ja potentiaalinen maali-ilottelu lässähti siihen. Tiistaina bergamolaiset ovat maalin perässä ja joukkueen on pakko olla aktiivinen alusta asti.

Viikonloppuna Real Madrid nousi sillasta Elcheä vastaan Karim Benzeman maaleilla. Los Blancos on paikalliskilpailija Atleticoa kuusi pistettä perässä sarjataulukossa ja hieman tuntuisi kuin joukkue etenisi käsijarru lievästi päällä. Kokoonpanopuolella Eden Hazard ei tahdo pysyä pelikunnossa. Myös Mariano sekä Daniel Carvajal ovat loukkaantuneina ja Casemiro kärsii pelikieltoaan. Tähän otteluun isännät lähtevät varmasti odottamaan Atalantan aloitteita.

Atalanta kiskaisi toisella jaksolla kolme maalia Spezian verkkoon ja viikonlopun sarjapeli oli sillä taputeltu. Tiistaina haaste on uudenlainen, sillä vieraat eivät voi kovin pitkäksi aikaa jäädä odottelemaan – aika tekee työtä vastustajan puolesta. Tulivoimaa Atalantalla on kyllä vaikka muille jakaa. Ensimmäisessä osaottelussa punaisen kortin ottanut Remo Freuler on pelikiellossa – Hans Hateboer sekä Bosko Sutalo ovat varmasti kentältä sivussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Realille tulee varmasti avautumaan mahdollisuuksia vastaiskuihin ja se on pikkusuosikki tässä ottelussa. Kertoimissa tämä näkyy liikaa ja vetoeuroja suositellaan sijoitettavaksi vierasvoittoon. Tasurilla Atalanta ei tee mitään, joten suora voitto on paras vetomuoto: Atalanta voittaa ottelun kertoimella 3,40.