© Kuva: Juha Tamminen

Suomi – Bosnia-Hertsegovina: Huuhkajat kotisuosikkina MM-karsintoihin

MM-karsinnat
Suomi – Bosnia-Hertsegovina
Keskiviikko 24.03. klo 21:45

Huuhkajat aloittavat MM-karsinnat mielenkiintoisella ottelulla, kun vastaan tulee tuttu, EM-karsinnoissa epäonnistunut Bosnia-Hertsegovina. Vastustaja hakee uutta nousua uuden valmennuksen johdolla – bulgarialainen Ivaylo Petev debytoi kentän laidalla Helsingissä.

Huuhkajat lähtevät karsintoihin liikkeelle ilman loukkaantunutta tähtivahti Lukas Hradeckya. Myös Jere Uronen sekä Fredrik Jensen ovat isänniltä poissa. Puuttuva kotiyleisö on laskettava Huuhkajille miinukseksi, vaikka maaliskuinen ilta tuokin vieraille pohjoista eksotiikkaa runsain mitoin. Teemu Pukki on tällä hetkellä huikeassa iskussa ja se voi lupaa hyvää Huuhkajien vastaiskuille keskiviikkona – EM-karsintojen kotiottelussa Pukki teki Suomen molemmat maalit. Bosnia-Hertsegovina on kuitenkin lähtökohtaisesti kova vastus – sen saivat Huuhkajat huomata vieraspelissä.

Huuhkajat voittaa kotimatsin ja sinä voitat 30€ yhden euron vedolla

Vierailla Edin Dzeko on pelikunnossa, mutta huippukunnosta on vaikea sanoa. Aivan optimikokoonpanoa eivät vieraat saa kentälle marssitettua. Lisäksi vastaan puhuu erittäin vähäinen valmistautuminen uuden valmennuksen alaisuudessa. Bosnia-Hertsegovina on joka tapauksessa laadukkaampi joukkue kuin viimeaikaiset tulokset antaisivat ymmärtää. Joukkue lähtee tuskin kovinkaan yltiöpäisesti liikkeelle, joten ottelun kuva saattaa olla ainakin aluksi hyvinkin varovainen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kyseessä on hieman arvaamaton karsintojen avausottelu, mutta Suomea voi pitää lievänä kotisuosikkina – Jesse Joronen on kelpo korvaaja Hradeckylle ja itseluottamus lienee isännillä eri sfääreissä kuin vierailla. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa: Suomi kertoimella 1,97.