Huuhkajien kärkimies Teemu Pukki on nimetty ehdolle Englannin Mestaruussarjan helmikuun parhaaksi pelaajaksi. Palkinto on PFA Fans’ Player of the Month -pelaaja, jonka voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. PFA on Englannin ammattilaispelaajien yhdistys.

30-vuotias suomalainen oli helmikuussa ilmiliekeissä, sillä hän teki joukkueelleen Norwichissa seitsemässä ottelussa seitsemän maalia ja syötti yhden. Pukin maali per peli -tahti on jatkunut maaliskuussakin, jossa koossa on nyt kaksi maalia kahdessa pelissä.

Pukin lisäksi ehdolle pääsi hänen tutkaparinsa, argentiinalainen Emi Buendía, joka syötti kuusi Pukin seitsemästä maalista. Buendía myös teki kaksi maalia, joista suomalainen syötti toisen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
👏 Emi Buendia and Teemu Pukki have both been nominated for February's #PFAFansAward!

Cast your vote here ⬇ @pfa

Norwich-kaksikon lisäksi ehdolle pääsivät Cardiffin hyökkääjä Kieffer Moore (neljä maalia seitsemässä pelissä), Swansean keskikenttäpelaaja Conor Hourihane (viidessä pelissä kaksi maalia ja yksi maalisyöttö), QPR:n kokenut kärkimies Charlie Austin (kuudessa pelissä kolme maalia) ja Nottinghamin maalivahti Brice Samba (seitsemässä ottelussa neljä nollapeliä ja vain kolme päästettyä maalia.

Myös sarjaorganisaatio EFL jakaa oman kuukauden pelaaja -palkintonsa, mutta sen ehdokkaita ei ole vielä julkistettu.