Kuopion Palloseura on tiedottanut hankkineensa ruotsalaishyökkääjä Philip Hellquistin 1+1-vuotisella sopimuksella.

29-vuotias Djurgården-kasvatti on pelannut urallaan Ruotsissa, Itävallassa, Kreikassa ja viimeisimpänä Etelä-Koreassa.

Ruotsin juniorimaajoukkueissa yhteensä 14 kertaa esiintynyt Hellquist pelasi toistaiseksi uransa parhaan kauden vuonna 2019, jolloin hän paukutti Ruotsin Superettanissa Brommapojkarnan riveissä seitsemän maalia 16 otteluun. Ruotsin pääsarjassa, Allsvenskanissa, Hellquist on pelannut uransa aikana yhteensä 125 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 16 maalia.

KuPS:n verkkosivujen mukaan Hellqvist on hyvin liikkuva pelaaja, joka tekee älykkäitä ratkaisuja hyökkäyspäässä. Hänellä on myös erittäin hyvä oikean jalan laukaus.

Odotukset Hellqvistia kohtaan on Kuopiossa kovat, ja myös pelaaja itse lataa tulevalle kaudella kovia odotuksia.

– On hienoa olla täällä ja odotan jo, että pääsen näyttämään osaamiseni kentällä. Joukkue vaikuttaa kovatasoiselta ja haluan auttaa sitä olemaan entistäkin parempi. Tulin tänne voittamaan, Hellqvist sanoi.

– Meillä on erittäin hyvä joukkue ja seurassa kaikki on hoidettu todella ammattimaisesti. Ihmiset seurassa ja ympärilläni ovat ottaneet minut äärimmäisen lämpimästi vastaan ja auttaneet minua arjen askareissani. Olen myös vaikuttunut valmennuksesta, harjoitukset ovat olleet laadukkaita. Lauantaina on heti tärkeä cup-ottelu, josta totta kai toivon saavamme hyvän tuloksen.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
🇸🇪✍️

Kuopion Palloseura ja ruotsalaishyökkääjä Philip Hellqvist pelaajasopimukseen.

📰 kups.fi/ruotsalaishyok… #KuPS #veikkausliiga

Lähde: KuPS:n verkkosivut