Real Madrid ja Liverpool kohtasivat tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Vinícius vei Real Madridin johtoon 27. minuutilla. Toni Kroos lähetti brasilialaisnuorukaisen hyvään maalintekopaikkaan. Vinícius otti pallon rinnalla haltuun ja voimakas laukaus löysi tiensä takakulmaan.

Kymmenisen minuuttia ennen taukoa Marco Asensio vei Real Madridin kahden maalin karkumatkalle. Trent Alexander-Arnold puski pallon suoraan Asensiolle, joka pääsi nokikkain Liverpool-vahti Alissonin kanssa ja siirsi pallon maaliin.

Toisella jaksolla nähtiin kaksi maalia. Mohamed Salah kavensi ensin tilanteeksi 2-1, mutta Vinícius viimeisteli 65. peliminuutilla illan toisen osumansa joka siivitti Realin ottelussa 3-1-voittoon.

Realilla on täten hyvät lähtökohdat otteluparin toiseen osaotteluun, joka pelataan ensi viikolla Anfieldilla.