Barcelona, Atlético Madrid, Independiente… Sergio Agüerolla riittää vaihtoehtoja – Pep Guardiolalla yllättäväkin näkökulma legendan tulevaisuuteen

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüeron vuosikymmen Manchester Cityssä päättyy tämän kauden jälkeen. Seuralle kaikkiaan 257 osumaa paukuttaneen 32-vuotiaan tulevaisuus on vielä auki – eläkepäiviä hän ei vielä jääne viettämään.

Vielä hetken Agüeron managerina toimivalla Pep Guardiolalla on kenties hieman yllättäväkin näkemys legendaarisen suojattinsa tulevaisuudesta. On nimittäin varsin mahdollista, että maalitykki pukee ensi kaudella päälleen toisen valioliigaseuran paidan – ja siirtyy suoran kilpailijan riveihin ilman korvausta.

– Me kaikki toivomme hänelle vain parasta. Vain parasta Sergion uran viimeisille vuosille, todellakin. Otamme ilolla vastaan sen päätöksen, jonka hän näkee parhaaksi itselleen ja perheelleen. Se mikä on parasta hänelle, on parasta meille.

Pelaajan nimi on yhdistetty La Ligaan. Barcelonan sanotaan olevan tästä kiinnostunut, eikä paluu vanhaan seuraan Atlético Madridiin olisi sekään yllätys. Viime vuosina Agüero on myös maininnut nostalgisesti, että voisi päättää uransa lapsuutensa seurassa, argentiinalaisessa Independientessä. Toisaalta takana on kokonainen aikakausi elämää Englannissa, johon perhe on osaltaan juurtunut.

Lähde: Sky Sports


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?