Borussia Dortmundille valtava takaisku – joutuu kohtaamaan Man Cityn ilman supertähteään

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmund joutuu tulemaan toimeen ilman supertähteään, Jadon Sanchoa, ensi viikolla pelattavassa Mestarien liigan puolivälieräottelussa Manchester Cityä vastaan, kertoo The Athletic.

21-vuotias Sancho on ollut loukkaantumisen vuoksi sivussa tositoimista maaliskuun alusta lähtien. Englantilaispelaaja on kuntouttanut itseään Dubaissa, josta hän palasi tällä viikolla Saksaan ja toiveet pelaamisesta Cityä vastaan kasvoivat.

Sancho oli kuitenkin sivussa lauantaina, kun Dortmund hävisi kotikentällään Frankfurtille, eikä laitahyökkääjä osallistunut joukkueharjoituksiin sunnuntaina. Saksalaisseura voi näin ollen heittää toiveet Sanchon pelaamisesta tiistain City-ottelussa romukoppaan.

Dortmundin avainpelaajiin jo kolmen vuoden ajan kuuluneen Sanchon poissaolo on valtava takaisku saksalaisseuralle, sillä hänen ollessa poissa maaliskuun otteluista joukkue on kyntänyt oikein urakalla.

Sanchon ollessa sairastuvalla Dortmund on pelannut viisi ottelua, joista se on voittanut vain yhden. Ennen Sanchon loukkaantumista Dortmund voitti neljä ottelua perätysten ja englantilaishyökkääjä takoi näissä otteluissa huimat tehot: kolme maalia sekä kolme maalisyöttöä.

City ja Dortmund kohtaavat Etihadilla tiistaina 6. huhtikuuta. Otteluparin toinen osaottelu pelataan Signal Iduna Parkilla keskiviikkona 14. huhtikuuta. Jälkimmäisessä ottelussa Sancho on mitä todennäköisimmin pelikuntoinen.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta